kereső
   
 

Nőgyógyász Nőgyógyász Budapest, Nőgyógyász

A nogyogyasz.lapozz.hu oldal Nőgyógyász Budapest kategóriájában 30 oldal található.
NULL

Az orvos-beteg kapcsolat a bizalomra épül, ami meghatározza a gyógyító munka sikerességét. Meggyőződésünk, hogy ezt a bizalmat elsősorban orvosaink hitelessége, szakértelme teremtheti meg, a vitán felül álló szakmai hozzáértés ezért nálunk minden orvos számára alapkövetelmény. A kiemelkedő színvonalat vezető nőgyógyász szakorvosaink garantálják, akik szakterületük széles körben elismert specialistái.
bhc.hu/magan/szakrendelesek/nogyogyaszat
Gyűjteménybe került: '14.08.12, ellenőrzés: '14.10.23.
 
Az orvos-beteg kapcsolat a bizalomra épül, ami meghatározza a gyógyító munka sikerességét. Meggyőződésünk, hogy ezt a bizalmat elsősorban orvosaink hitelessége, szakértelme teremtheti meg, a vitán felül álló szakmai hozzáértés ezért nálunk minden orvos számára alapkövetelmény. A kiemelkedő színvonalat vezető nőgyógyász szakorvosaink garantálják, akik szakterületük széles körben elismert specialistái.
www.bhc.hu/szakma-nogyogyaszat/
Gyűjteménybe került: '10.09.30, ellenőrzés: '15.03.23.
 
Nőgyógyászati részlegünkön ambuláns (járóbeteg) és egynapos sebészeti ellátás formájában végezzük a vizsgálatokat és a műtéteket. Az ambuláns műtéteket a vizsgálat után többnyire azonnal, míg az egynapos műtéteket a vizsgálat után, előjegyzés alapján végezzük el.
www.arsmedica.hu/nogyogyaszati-rendeles-nogyogyaszati-ma ...
Gyűjteménybe került: '12.11.21, ellenőrzés: '14.10.22.
Nőgyógyász kollégáink biztosítják azon betegeink vizsgálatát, akik felelősséget éreznek egészségük iránt, és részt szeretnének venni a Szülészeti és Nőgyógyászati Szakmai Kollégium által évente javasolt nőgyógyászati szűrővizsgálatban, akik nőgyógyászati panaszaikkal, fogamzásgátlás, vagy gyermekvállalást megelőzően alapos kivizsgálás céljából keresnek fel minket.
www.korutiorvosicentrum.hu/nogyogyaszat
Gyűjteménybe került: '10.10.04, ellenőrzés: '15.03.23.
A Budapesti Széchenyi téren működő Dr. Rose Medical Center magas színvonalú járóbeteg-ellátásra specializálódott. Igényes rendelőkben magasan képzett szakemberek várják a pácienseket. A központ huszonnyolc egészségügyi szakterület; mint pl. A nőgyógyászat, urológia, bőrgyógyászat vagy ortopédia stb. Feladatait képes ellátni magas színvonalon.
rendelo.drrose.hu/nogyogyaszat
Gyűjteménybe került: '12.10.30, ellenőrzés: '15.03.26.
 
Miért nőgyógyász? A diploma után a szakképzésemet szülész-nőgyógyász rezidens orvosként a Semmelweis Egyetem II. Számú Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikáján kezdtem. Ekkor ismertem csak fel igazán a szülész-nőgyógyász szakma szépségeit és nehézségeit. Természettudományos kíváncsiságom még mindig, szinte naponta talál magának új csodát vagy felfedeznivalót. És mi más lehet szebb egy új élet kezdeténél? Mivel az egyetemi klinikák a szülészet-nőgyógyászati ellátás szakmai csúcsát képezik és ennek megfelelően a II. Számú Női Klinikán a betegellátás színvonala magasan a budapesti és az országos átlag felett van, további karrieremet is itt tervezem. Kezdetben klinikai orvosként, majd kinevezésemet követően egyetemi tanársegédként főállásban az Egyetem alkalmazottja maradtam. Így a biztos kórházi háttér, a modern nőgyógyászati műtő, a várandós és nőgyógyászati fekvőbeteg osztályok és a felújított otthonos Szülőszoba mind betegeim rendelkezésére is áll. Munkahelyemen az orvosláson kívül az orvostanhallgatók, a szülész-nőgyógyász szakorvosjelöltek gyakorlati és elméleti oktatásában is részt veszek egyetemi tanársegédként. 2009-ben szereztem szakvizsgát szülészet-nőgyógyászatból.
drtomosvary.hu
Gyűjteménybe került: '10.09.30, ellenőrzés: '15.03.23.
Betegségre utaló jeltől függetlenül is javasolt az évenkénti nőgyógyászati szűrés, hiszen a nők körében a második leggyakoribb daganattípus, a kezdetben tünetmentes méhnyakrák, évenkénti szűréssel megelőzhető. Emellett, ha gyermekvállalás előtt állsz vagy ha a számodra legmegfelelőbb fogamzásgátlási módszert keresed, egyéb nőgyógyászati problémád van, fordulj bizalommal nőgyógyász szakorvosunkhoz. Ha az elmúlt egy évben nem voltál nőgyógyászati rákszűrésen, vagy nőgyógyászati problémára gyanakszol, javasoljuk, kérj időpontot nőgyógyász szakemberünkhöz.
www.medaesthetica.hu/nogyogyaszat
Gyűjteménybe került: '13.12.21, ellenőrzés: '15.04.20.
 
Nőgyógyászati rendelőnk az egyik legmodernebbül és legszínvonalasabban felszerelt a rendelőink közül. Modern, elektromosan állítható vizsgálóágy, videokolposzkóp, CTG. Diszkrét, intim beszélgetésre alkalmas milliő.
oxygenmedical.hu
Gyűjteménybe került: '10.09.30, ellenőrzés: '15.03.16.
 
Rendelőmben minden meddőséggel kapcsolatos problémájára választ kaphat! Kulturált, diszkrét környezetben, családias hangulatú rendelőben várom Önt! Elkerülheti a hosszú várakozásokat, a kivizsgálás gyors. Optimális esetben hat hét alatt terápiás javaslatot adok Önnek a kívánt terhesség elérésére. A mesterséges megtermékenyítési eljárásokon túl - inszemináció, lombik bébi kezelés - szakterületem kiterjed a reprodukciós endoszkópos (laparoszkópos, hiszteroszkópos) sebészeti beavatkozások végzésére is.
www.nemesekteherbe.hu
Gyűjteménybe került: '12.01.06, ellenőrzés: '15.04.14.
 
Dr. Sobel Gábor magánrendelője az V. Kerületben, a Régiposta utcában található. Emellett a SE II. Sz. Szülészeti és Nőgyógyászati klinikáján dolgozik szülész-nőgyógyász szakorvosként és egyetemi tanársegédként. Tagja az egyetem nőgyógyászati onkológiai bizottságának.
www.sobel.hu
Gyűjteménybe került: '11.01.31, ellenőrzés: '15.03.25.
Foglalkozom méhnyakrákszűréssel, ultrahangvizsgálattal, hüvelyi fertőzések diagnosztikájával és kezelésével, sürgősségi fogamzásgátlással, spirál felhelyezésével, vérzészavarokkal, menstruációs problémák kezelésével, családtervezési tanácsadással, stb. Szakmám szívemhez legközelebb álló területei a meddőségi problémák, a policisztás ovárium szindróma és egyéb endokrinológiai betegségek és a hiszteroszkópos és laparoszkópos műtéti eljárások. Jól felszerelt rendelő, legkorszerűbb technikai berendezések, egyszer használatos eszközök, kellemes környezet.
drpaczai.hu/nogyogyaszat
Gyűjteménybe került: '11.03.24, ellenőrzés: '15.03.27.
 
Szülész-nőgyógyász vagyok Budapesten. A szülések vezetése mellett szakterületemen belül elsősorban a praenatalis diagnosztika, magzati és nőgyógyászati ultrahang vizsgálatok, valamint a nőgyógyászati laparoscopos és hasi sebészet irányába specializálódtam. Egy Nőgyógyászati Onkológus csapat részeként heti több alkalommal végzek radicalis műtéteket. A terhesgondozás egyik legfőbb feladata a megfelelő időben elvégzett vizsgálatok alapján a rizikóterhesek (a Magzatot vagy Kismamát érintő betegségek) kiszűrése és adott esetben a kezelés korai megkezdése, valamint a kismamák szülésre történő felkészítése. A terhesgondozás kapcsán napjainkban a legfőbb hangsúly az ultrahang vizsgálatokra, a praenatalis diagnosztikara helyeződik.
www.drlintner.hu
Gyűjteménybe került: '10.09.30, ellenőrzés: '15.03.23.
 
Dr Szép József magánrendelője a 12. kerületben található. Igényes felszereltségű, elegáns környezetben várja a hölgyeket általános nőgyógyászati vizsgálatra vagy terhesgondozásra, szülés utáni kontrolra.
www.szepmed.hu/
Gyűjteménybe került: '12.03.05, ellenőrzés: '15.04.12.
 
A szülészet- nőgyógyászatban a fő érdeklődési területem az endokrinológia és az ultrahang diagnosztika/ genetika témaköre. Jelenleg az ÁEK szülészeti osztályán az ultrahang laboratórium vezetője vagyok. Teljes körű genetikai ultrahang vizsgálatokra és ultrahang vezérelt beavatkozásokra (pl. Magzatvíz mintavétel) is jogosító? C? Szintű ultrahang jártassággal rendelkezem. A londoni székhelyű Fetal Medicine Foundation (FMF- a világ jelenleg egyik legelismertebb genetikai és ultrahang diagnosztikai intézménye) által akkreditált képesítéssel rendelkezem, mely intézet által kifejlesztett módszer a Down-kór szűrésének jelenlegi leghatékonyabb módszere. Stabil szülészeti praxissal rendelkezem, évek óta sok terhes anyuka választ arra, hogy születendő gyermekük sorsát kövessem. A kórházunkban működő koraszülött intenzív centrum lehetővé teszi számomra, hogy problémás, kóros terhesek gondozását is végezzem, akár a terhesség 24. hetében megindult szülések ellátását is végezzük. Meddőségi és egyéb nőgyógyászati műtétes problémákkal jelentkező pácienseknek rendszeresen végzek laparoscopos és hysteroscopos műtéteket.
drtidrenczelzsolt.hu
Gyűjteménybe került: '10.09.30, ellenőrzés: '15.03.23.
Nőgyógyászati vizsgálat, citológia, onkocitológia emlő és méhnyakrákszűrés. Ultrahang vizsgálatok /hasi és hüvelyi vizsgálat egyaránt elérhető/. Hüvelyi és kismedencei fertőzések kivizsgálása, kezelése. Fogamzásgátlás, családtervezési tanácsadás. Vérzészavarok diagnosztikája és kezelése. Meddőségi kivizsgálás. Tenyésztéses vizsgálatok, speciális laborvizsgálatok: chlamydia, HPV, herpesz vírus szűrése, kolposcopia, méhen belüli eszköz feltétele, levétele. HPV (méhnyakrák) elleni védőoltás. Terhes- tanácsadás, terhesgondozás I. II. , III. Trimeszteri ultrahang vizsgálatok, 12. hetes és 18. hetes genetikai UH vizsgálatok, flowmetria, 3-4D-s vizsgálatok,
www.drkhatib.hu
Gyűjteménybe került: '13.04.30, ellenőrzés: '14.10.26.
 
Endovision European School of Endoscopy - Villach. 2009 Az endometriózis sebészi kezelése - Leonardo Da Vinci Program 2008-2009 KULeuven, Belgium A méhfüggelékek laparoscopos sebészete, Antwerpen, Belgium, 2008 Laser laparoscopos tréning, Centrum of Surgical Technologies, KULeuven, Belgium, 2008 PhD hallgató, KULeuven, Belgium, 2007-2008 Massachusetts General Hospital, Dept. Of OB/GYN Harvard University Boston, Ma. - 2004 Laparoscopos tréning, Karl Storz Reference Center Hallein, Ausztria, 2005-2006 New European Surgical Academy - Optimizing Endoscopy, Berlin, Németország, 2006
doktorbokor.hu
Gyűjteménybe került: '10.09.30, ellenőrzés: '15.03.23.
 
1997-ben végeztem a SOTE Általános Orvostudományi Karán, majd 2002-ben szereztem szakvizsgát szülészet-nőgyógyászatból. 6 éve folytatok magánrendelést Budapesten és Szentendrén. 12 évet dolgoztam főállásban Budapest egyik legnagyobb szülészeti és nőgyógyászati onkológiai osztályán, ahol gyakorlatot szereztem az egy napos sebészet, a laparoszkópia, a szülészet-nőgyógyászati ultrahangos vizsgálatok és a nőgyógyászati onkológiai sebészeti eljárások terén is. 2009 januártól a Telki Magánkórház nőgyógyásza vagyok.
www.binobruno.com
Gyűjteménybe került: '10.09.30, ellenőrzés: '15.03.23.
 
Dr Székely István vagyok szülész nőgyógyász szakorvos. A Semmelweis Orvostudományi Egyetemet 1978 -ban végeztem el Budapesten, majd 1983-ban szülészet nőgyógyászat szakvizsgát tettem. Az Egyetem elvégzése után Schöpf-Merei Ágost Kórház és Anyavédelmi Központban dolgoztam 30 évig, végigjárva a segédorvostól a vezető főorvosig a szülészet nőgyógyászat szinte minden területét, nagy szakmai rutint szerezve. A Schöpf-Merei Kórház megszűnése után a Szent István kórház Szülészeti -Nőgyógyászati osztályán dolgozom, ahol kulturált környezetben, magas szintű szakmai hozzáértés segíti munkámat a szülések és a nőgyógyászati műtétek kapcsán. Ezzel párhuzamosan a IX. Kerületi -Mester utcai- szakorvosi rendelőintézetben a Szülészet-Nőgyógyászati osztály vezetője, majd az Intézet orvos igazgatója lettem. Az itt létrehozott új egynapos sebészeti részleg keretében lehetőségem van az összes szülészeti nőgyógyászati kisműtét elvégzésére, kulturált diszkrét körülmények között, magas szintű aneszteziologiai és postoperativ háttér mellett. Szülészeti, nőgyógyászati problémával, illetve a rendszeres onkológiai szűrésekre érkező pácienseimet nagy szeretettel, türelemmel és szakértelemmel várom rendelőimben.
www.doktorszekely.hu
Gyűjteménybe került: '10.09.30, ellenőrzés: '15.03.23.
 
Nagy felbontású, modern, digitális ultrahangkészülékkel történik, mely a fejlett technika eredményeként, igen kevés kellemetlenséget okoz a hölgyeknek. Szakavatott kézben, mint amilyen egy gyakorlott, vizsgázott szakorvosé, eredményes válaszokkal szolgál a felmerülő kérdésekre.
www.fenyohazi.hu
Gyűjteménybe került: '10.10.04, ellenőrzés: '15.03.23.
Dr. Lázár Levente szülész-nőgyógyász szakorvos, genetikus vagyok. A Debreceni Orvostudományi Egyetemen 1999-ben szereztem általános orvosi diplomát. Az egyetem befejezése óta a Semmelweis Egyetem I. Sz. Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikáján dolgozom. Szülészet-nőgyógyászatból és klinikai genetikából szakvizsgáztam. 2007-ben a Semmelweis Egyetem Doktori iskolájának keretén belül doktori fokozatot szereztem molekuláris genetika, nem invazív prenatális diagnosztika témakörében. Tudományos munkáim fő témája a kromoszómabetegségek (pl. Down szindróma) és a magzati vércsoport anyai vérből történő kimutatásának lehetőségei. Az általános szülész-nőgyógyász témakörök mellett szűkebb szakterületem a prenatális diagnosztika (ultrahang és genetikai diagnosztika), a genetikai tanácsadás, a szülészeti-nőgyógyászati pszichoszomatika és a laparoscopos sebészet. A Magyar Nőorvos, a Magyar Humángenetikai, a Magyar Szülészeti-Nőgyógyászati Ultrahang, a Magyar Nőgyógyászati Laparoscopos Társaságnak tagja, a Magyar Pszichoszomatikus Szülészeti-Nőgyógyászati Társaságnak pedig vezetőségi tagja vagyok. Külföldi társaságok tagjaként (European Society of Human Genetics, International Society of Psychosomatic in Obstetrics and Gynecology) a nemzetközi tudományos életben is részt veszek. Genetikusként, klinikai munkám során a szakmai alapelvek mellett kiemelkedő fontosságúnak tartom a betegekkel történő nyugodt, diszkrét párbeszédet, melyek az orvos-beteg kapcsolat egyenrangúságát hangsúlyozzák, és az információadás helyett az információ cserére épülnek.
www.lazarlevente.com
Gyűjteménybe került: '10.10.04, ellenőrzés: '15.03.23.

info Dúla info Géndiagnosztika info Nőgyógyász Budapest info Nőgyógyász keresők
info Nőgyógyász Vidék info Szülészetek

Vissza a/az Nőgyógyász oldalra


Lapozz.hu címoldal | Szöveges hirdetés | Médiaajánlat | Üzenet a szerkesztőségnek


Helyezd el a lapozz.hu logóját oldaladon, kattints a logóra a kódért!Hirdessen a Lapozz.hu oldalain olvassa el médiaajánlatunkat.

Hirdessen a Lapozz.hu oldalain olvassa el médiaajánlatunkat.