Nőgyógyász Budapest, Nőgyógyász

A nogyogyasz.lapozz.hu oldal Nőgyógyász Budapest kategóriájában 27 oldal található. NULL

12következő

Nőgyógyászat Budapest

Az orvos-beteg kapcsolat a bizalomra épül, ami meghatározza a gyógyító munka sikerességét. Meggyőződésünk, hogy ezt a bizalmat elsősorban orvosaink hitelessége, szakértelme teremtheti meg, a vitán felül álló szakmai hozzáértés ezért nálunk minden orvos számára alapkövetelmény. A kiemelkedő színvonalat vezető nőgyógyász szakorvosaink garantálják, akik szakterületük széles körben elismert specialistái.
bhc . hu
Gyűjteménybe került: '14.08.12, ellenőrzés: '15.09.05.

Budai Egészségközpont nőgyógyászati szakrendelés

Az orvos-beteg kapcsolat a bizalomra épül, ami meghatározza a gyógyító munka sikerességét. Meggyőződésünk, hogy ezt a bizalmat elsősorban orvosaink hitelessége, szakértelme teremtheti meg, a vitán felül álló szakmai hozzáértés ezért nálunk minden orvos számára alapkövetelmény. A kiemelkedő színvonalat vezető nőgyógyász szakorvosaink garantálják, akik szakterületük széles körben elismert specialistái.
bhc . hu
Gyűjteménybe került: '10.09.30, ellenőrzés: '15.10.03.
Oldal módosítás

Nőgyógyászat

A Budapesti Széchenyi téren működő Dr. Rose Medical Center magas színvonalú járóbeteg-ellátásra specializálódott. Igényes rendelőkben magasan képzett szakemberek várják a pácienseket. A központ huszonnyolc egészségügyi szakterület; mint pl. A nőgyógyászat, urológia, bőrgyógyászat vagy ortopédia stb. Feladatait képes ellátni magas színvonalon.
rendelo . drrose . hu
Gyűjteménybe került: '12.10.30, ellenőrzés: '15.10.07.
Oldal módosítás

Ars Medica Lézerklinika - Nőgyógyász magánrendelés

Nőgyógyászati részlegünkön ambuláns (járóbeteg) és egynapos sebészeti ellátás formájában végezzük a vizsgálatokat és a műtéteket. Az ambuláns műtéteket a vizsgálat után többnyire azonnal, míg az egynapos műtéteket a vizsgálat után, előjegyzés alapján végezzük el.
arsmedica . hu
Gyűjteménybe került: '12.11.21, ellenőrzés: '15.11.28.
Oldal módosítás

Körúti Orvosi és Esztétikai Centrum

Nőgyógyász kollégáink biztosítják azon betegeink vizsgálatát, akik felelősséget éreznek egészségük iránt, és részt szeretnének venni a Szülészeti és Nőgyógyászati Szakmai Kollégium által évente javasolt nőgyógyászati szűrővizsgálatban, akik nőgyógyászati panaszaikkal, fogamzásgátlás, vagy gyermekvállalást megelőzően alapos kivizsgálás céljából keresnek fel minket.
korutiorvosicentrum . hu
Gyűjteménybe került: '10.10.04, ellenőrzés: '15.10.03.
Oldal módosítás

Dr Tömösváry Zoltán

Miért nőgyógyász? A diploma után a szakképzésemet szülész-nőgyógyász rezidens orvosként a Semmelweis Egyetem II. Számú Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikáján kezdtem. Ekkor ismertem csak fel igazán a szülész-nőgyógyász szakma szépségeit és nehézségeit. Természettudományos kíváncsiságom még mindig, szinte naponta talál magának új csodát vagy felfedeznivalót. És mi más lehet szebb egy új élet kezdeténél? Mivel az egyetemi klinikák a szülészet-nőgyógyászati ellátás szakmai csúcsát képezik és ennek megfelelően a II. Számú Női Klinikán a betegellátás színvonala magasan a budapesti és az országos átlag felett van, további karrieremet is itt tervezem. Kezdetben klinikai orvosként, majd kinevezésemet követően egyetemi tanársegédként főállásban az Egyetem alkalmazottja maradtam. Így a biztos kórházi háttér, a modern nőgyógyászati műtő, a várandós és nőgyógyászati fekvőbeteg osztályok és a felújított otthonos Szülőszoba mind betegeim rendelkezésére is áll. Munkahelyemen az orvosláson kívül az orvostanhallgatók, a szülész-nőgyógyász szakorvosjelöltek gyakorlati és elméleti oktatásában is részt veszek egyetemi tanársegédként. 2009-ben szereztem szakvizsgát szülészet-nőgyógyászatból.
drtomosvary . hu
Gyűjteménybe került: '10.09.30, ellenőrzés: '15.10.03.
Oldal módosítás

Oxygen Medical

Nőgyógyászati rendelőnk az egyik legmodernebbül és legszínvonalasabban felszerelt a rendelőink közül. Modern, elektromosan állítható vizsgálóágy, videokolposzkóp, CTG. Diszkrét, intim beszélgetésre alkalmas milliő.
oxygenmedical . hu
Gyűjteménybe került: '10.09.30, ellenőrzés: '15.09.23.
Oldal módosítás

Med-Aesthetica nőgyógyászat

Betegségre utaló jeltől függetlenül is javasolt az évenkénti nőgyógyászati szűrés, hiszen a nők körében a második leggyakoribb daganattípus, a kezdetben tünetmentes méhnyakrák, évenkénti szűréssel megelőzhető. Emellett, ha gyermekvállalás előtt állsz vagy ha a számodra legmegfelelőbb fogamzásgátlási módszert keresed, egyéb nőgyógyászati problémád van, fordulj bizalommal nőgyógyász szakorvosunkhoz. Ha az elmúlt egy évben nem voltál nőgyógyászati rákszűrésen, vagy nőgyógyászati problémára gyanakszol, javasoljuk, kérj időpontot nőgyógyász szakemberünkhöz.
medaesthetica . hu
Gyűjteménybe került: '13.12.21, ellenőrzés: '15.11.07.
Oldal módosítás

Dr. Fülöp István meddőségi specialista

Rendelőmben minden meddőséggel kapcsolatos problémájára választ kaphat! Kulturált, diszkrét környezetben, családias hangulatú rendelőben várom Önt! Elkerülheti a hosszú várakozásokat, a kivizsgálás gyors. Optimális esetben hat hét alatt terápiás javaslatot adok Önnek a kívánt terhesség elérésére. A mesterséges megtermékenyítési eljárásokon túl - inszemináció, lombik bébi kezelés - szakterületem kiterjed a reprodukciós endoszkópos (laparoszkópos, hiszteroszkópos) sebészeti beavatkozások végzésére is.
Gyűjteménybe került: '12.01.06, ellenőrzés: '15.10.31.
Oldal módosítás

Dr. Páczai Anita szülész-nőgyógyász - Budapest V

Foglalkozom méhnyakrákszűréssel, ultrahangvizsgálattal, hüvelyi fertőzések diagnosztikájával és kezelésével, sürgősségi fogamzásgátlással, spirál felhelyezésével, vérzészavarokkal, menstruációs problémák kezelésével, családtervezési tanácsadással, stb. Szakmám szívemhez legközelebb álló területei a meddőségi problémák, a policisztás ovárium szindróma és egyéb endokrinológiai betegségek és a hiszteroszkópos és laparoszkópos műtéti eljárások. Jól felszerelt rendelő, legkorszerűbb technikai berendezések, egyszer használatos eszközök, kellemes környezet.
drpaczai . hu
Gyűjteménybe került: '11.03.24, ellenőrzés: '15.10.08.
Oldal módosítás

Duna-Lab Nőgyógyászati szűrések, vérvétel

Beutaló nélküli betegeink részére is teljeskörű laboratóriumi szolgáltatást kínálunk a szimpla vérképtől, vizeletvizsgálattól, a hormonvizsgálatokon keresztül a bonyolultabb genetikai vizsgálatokig. Végzünk PSA, HPV, inzulinrezisztencia, D vitamin szint vizsgálatokat is. Nincs sorban állás, várakozás, nincs szükség beutalóra sem. Szolgáltatásunk 25 év egészségügyi gyakorlatra és korszerű, naprakész tudásra alapul, saját tapasztalaton kiküszöbölve a tömegellátás frusztráló pillanatait. Természetesen mindenkinek ajánljuk laborvizsgálatainkat, vérvételi pontjainkat Budapesten és a Duna-kanyarban, allergia és egyéb tesztjeinket, hormon-vizsgálatainkat, nőgyógyászati- és speciális szűréseinket. Lehetőséget biztosítunk szakorvosi ellátásra is, így pácienseinknek lehetőségük van a leletekkel vagy saját orvosukhoz fordulni, vagy kiváló szakorvosainkkal konzultálni.
dunalab . hu
Gyűjteménybe került: '13.09.30, ellenőrzés: '15.11.18.
Oldal módosítás

Dr. Binó Brúnó

1997-ben végeztem a SOTE Általános Orvostudományi Karán, majd 2002-ben szereztem szakvizsgát szülészet-nőgyógyászatból. 6 éve folytatok magánrendelést Budapesten és Szentendrén. 12 évet dolgoztam főállásban Budapest egyik legnagyobb szülészeti és nőgyógyászati onkológiai osztályán, ahol gyakorlatot szereztem az egy napos sebészet, a laparoszkópia, a szülészet-nőgyógyászati ultrahangos vizsgálatok és a nőgyógyászati onkológiai sebészeti eljárások terén is. 2009 januártól a Telki Magánkórház nőgyógyásza vagyok.
binobruno . com
Gyűjteménybe került: '10.09.30, ellenőrzés: '15.10.03.
Oldal módosítás

Dr. Sobel Gábor szülész-nőgyógyász

Dr. Sobel Gábor magánrendelője az V. Kerületben, a Régiposta utcában található. Emellett a SE II. Sz. Szülészeti és Nőgyógyászati klinikáján dolgozik szülész-nőgyógyász szakorvosként és egyetemi tanársegédként. Tagja az egyetem nőgyógyászati onkológiai bizottságának.
sobel . hu
Gyűjteménybe került: '11.01.31, ellenőrzés: '15.10.05.
Oldal módosítás

Dr. Khatib Abdalla Szülész-Nőgyógyász Neonatológus

Nőgyógyászati vizsgálat, citológia, onkocitológia emlő és méhnyakrákszűrés. Ultrahang vizsgálatok /hasi és hüvelyi vizsgálat egyaránt elérhető/. Hüvelyi és kismedencei fertőzések kivizsgálása, kezelése. Fogamzásgátlás, családtervezési tanácsadás. Vérzészavarok diagnosztikája és kezelése. Meddőségi kivizsgálás. Tenyésztéses vizsgálatok, speciális laborvizsgálatok: chlamydia, HPV, herpesz vírus szűrése, kolposcopia, méhen belüli eszköz feltétele, levétele. HPV (méhnyakrák) elleni védőoltás. Terhes- tanácsadás, terhesgondozás I. II. , III. Trimeszteri ultrahang vizsgálatok, 12. hetes és 18. hetes genetikai UH vizsgálatok, flowmetria, 3-4D-s vizsgálatok,
drkhatib . hu
Gyűjteménybe került: '13.04.30, ellenőrzés: '15.09.12.
Oldal módosítás

Dr Szép József magánrendelő

Dr Szép József magánrendelője a 12. kerületben található. Igényes felszereltségű, elegáns környezetben várja a hölgyeket általános nőgyógyászati vizsgálatra vagy terhesgondozásra, szülés utáni kontrolra.
szepmed . hu
Gyűjteménybe került: '12.03.05, ellenőrzés: '15.10.28.
Oldal módosítás

Dr. Bokor Attila

Endovision European School of Endoscopy - Villach. 2009 Az endometriózis sebészi kezelése - Leonardo Da Vinci Program 2008-2009 KULeuven, Belgium A méhfüggelékek laparoscopos sebészete, Antwerpen, Belgium, 2008 Laser laparoscopos tréning, Centrum of Surgical Technologies, KULeuven, Belgium, 2008 PhD hallgató, KULeuven, Belgium, 2007-2008 Massachusetts General Hospital, Dept. Of OB/GYN Harvard University Boston, Ma. - 2004 Laparoscopos tréning, Karl Storz Reference Center Hallein, Ausztria, 2005-2006 New European Surgical Academy - Optimizing Endoscopy, Berlin, Németország, 2006
doktorbokor . hu
Gyűjteménybe került: '10.09.30, ellenőrzés: '15.10.03.
Oldal módosítás
12következő

nogyogyasz.lapozz.hu nogyogyasz.lapozz.hu Oldal beküldése a Nőgyógyász témaoldalra ajanl Lap tetejére lap tetejére

Címoldal | Szöveges hirdetés | Szerkessz egy oldalt | Médiaajánlat

Minden jog fenntartva © ArT deSign Media