kereső
   
 

Nőgyógyász Nőgyógyász Budapest, Nőgyógyász

A nogyogyasz.lapozz.hu oldal Nőgyógyász Budapest kategóriájában 30 oldal található.
NULL

Az orvos-beteg kapcsolat a bizalomra épül, ami meghatározza a gyógyító munka sikerességét. Meggyőződésünk, hogy ezt a bizalmat elsősorban orvosaink hitelessége, szakértelme teremtheti meg, a vitán felül álló szakmai hozzáértés ezért nálunk minden orvos számára alapkövetelmény. A kiemelkedő színvonalat vezető nőgyógyász szakorvosaink garantálják, akik szakterületük széles körben elismert specialistái.
bhc.hu/magan/szakrendelesek/nogyogyaszat
Gyűjteménybe került: 2014.08.12, ellenőrzés: 2014.10.23.
 
Nőgyógyászati részlegünkön ambuláns (járóbeteg) és egynapos sebészeti ellátás formájában végezzük a vizsgálatokat és a műtéteket. Az ambuláns műtéteket a vizsgálat után többnyire azonnal, míg az egynapos műtéteket a vizsgálat után, előjegyzés alapján végezzük el.
www.arsmedica.hu/nogyogyaszati-rendeles-nogyogyaszati-ma ...
Gyűjteménybe került: 2012.11.21, ellenőrzés: 2014.10.22.
 
Az orvos-beteg kapcsolat a bizalomra épül, ami meghatározza a gyógyító munka sikerességét. Meggyőződésünk, hogy ezt a bizalmat elsősorban orvosaink hitelessége, szakértelme teremtheti meg, a vitán felül álló szakmai hozzáértés ezért nálunk minden orvos számára alapkövetelmény. A kiemelkedő színvonalat vezető nőgyógyász szakorvosaink garantálják, akik szakterületük széles körben elismert specialistái.
www.bhc.hu/szakma-nogyogyaszat/
Gyűjteménybe került: 2010.09.30, ellenőrzés: 2014.09.30.
 
Dr Szép József magánrendelője a 12. kerületben található. Igényes felszereltségű, elegáns környezetben várja a hölgyeket általános nőgyógyászati vizsgálatra vagy terhesgondozásra, szülés utáni kontrolra.
www.szepmed.hu/
Gyűjteménybe került: 2012.03.05, ellenőrzés: 2014.10.11.
 
Miért nőgyógyász? A diploma után a szakképzésemet szülész-nőgyógyász rezidens orvosként a Semmelweis Egyetem II. Számú Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikáján kezdtem. Ekkor ismertem csak fel igazán a szülész-nőgyógyász szakma szépségeit és nehézségeit. Természettudományos kíváncsiságom még mindig, szinte naponta talál magának új csodát vagy felfedeznivalót. És mi más lehet szebb egy új élet kezdeténél? Mivel az egyetemi klinikák a szülészet-nőgyógyászati ellátás szakmai csúcsát képezik és ennek megfelelően a II. Számú Női Klinikán a betegellátás színvonala magasan a budapesti és az országos átlag felett van, további karrieremet is itt tervezem. Kezdetben klinikai orvosként, majd kinevezésemet követően egyetemi tanársegédként főállásban az Egyetem alkalmazottja maradtam. Így a biztos kórházi háttér, a modern nőgyógyászati műtő, a várandós és nőgyógyászati fekvőbeteg osztályok és a felújított otthonos Szülőszoba mind betegeim rendelkezésére is áll. Munkahelyemen az orvosláson kívül az orvostanhallgatók, a szülész-nőgyógyász szakorvosjelöltek gyakorlati és elméleti oktatásában is részt veszek egyetemi tanársegédként. 2009-ben szereztem szakvizsgát szülészet-nőgyógyászatból.
drtomosvary.hu
Gyűjteménybe került: 2010.09.30, ellenőrzés: 2014.09.30.
 
1981- ben végeztem a SOTE - ÁOK Karon. 1986- ban szakvizsgáztam szülész-nőgyógyászatból. A kezdettől fogva dolgozom a Fővárosi Szent János kórházban, jelenleg főorvosként. Pácienseimet a legkorszerűbb eszközökkel felszerelt magánrendelőmben várom. Honlapomon információk találhatók a rendelőben nyújtott szolgáltatásokról a bejelentkezésről ill a rendelési időről.
www.baltschik.hu/baltschik/bemutatkozas.php
Gyűjteménybe került: 2010.10.04, ellenőrzés: 2014.09.30.
 
1997-ben végeztem a SOTE Általános Orvostudományi Karán, majd 2002-ben szereztem szakvizsgát szülészet-nőgyógyászatból. 6 éve folytatok magánrendelést Budapesten és Szentendrén. 12 évet dolgoztam főállásban Budapest egyik legnagyobb szülészeti és nőgyógyászati onkológiai osztályán, ahol gyakorlatot szereztem az egy napos sebészet, a laparoszkópia, a szülészet-nőgyógyászati ultrahangos vizsgálatok és a nőgyógyászati onkológiai sebészeti eljárások terén is. 2009 januártól a Telki Magánkórház nőgyógyásza vagyok.
www.binobruno.com
Gyűjteménybe került: 2010.09.30, ellenőrzés: 2014.09.30.
 
Endovision European School of Endoscopy - Villach. 2009 Az endometriózis sebészi kezelése - Leonardo Da Vinci Program 2008-2009 KULeuven, Belgium A méhfüggelékek laparoscopos sebészete, Antwerpen, Belgium, 2008 Laser laparoscopos tréning, Centrum of Surgical Technologies, KULeuven, Belgium, 2008 PhD hallgató, KULeuven, Belgium, 2007-2008 Massachusetts General Hospital, Dept. Of OB/GYN Harvard University Boston, Ma. - 2004 Laparoscopos tréning, Karl Storz Reference Center Hallein, Ausztria, 2005-2006 New European Surgical Academy - Optimizing Endoscopy, Berlin, Németország, 2006
doktorbokor.hu
Gyűjteménybe került: 2010.09.30, ellenőrzés: 2014.09.30.
Dr. Bollobás Máté vagyok. Budapesten, a Szent János Kórház Szülészeti és Nőgyógyászati Osztályán dolgozom. Munkám során kiemelten fontosnak tartom a pácienseimmel való egyenrangú viszony fenntartását, a részletes tájékoztatást, a türelmes, odafigyelő hozzáállást. Ezt a terhesgondozással, szülésvezetéssel kapcsolatban is vallom. Hiszem, hogy a terhesség és a szülés meghatározó élmény a nőknek, és bár az anya és a magzat biztonsága érdekében a szülés megfelelő helyszíne a kórház, nem kell a szülőnőnek azt betegként megélnie. Igyekszem a szakmai előírások betartása mellett barátságossá, otthonossá tenni a szülést. Erre a Szent János Kórház új szülőszobája ideális helyszín. 2007. decembere óta működik egyágyas szobákkal, melyekben meghitt hangulatú, de egyben szakszerűen levezetett "apás" szülésekre is lehetőség van. A biztonságot tovább növeli az Újszülött Intenzív Osztály jelenléte a kórházban (PIC), ahol a koraszülöttek ellátása a legmagasabb szinten zajlik. Az osztály modern vizsgálóhelységekkel, eszközökkel, műtővel rendelkezik, így megfelelő környezetet nyújt a nőgyógyászati betegek ellátásához is.
www.bollobas.hu
Gyűjteménybe került: 2010.10.04, ellenőrzés: 2014.09.30.
 
Dr. Erdélyi Zsolt vagyok, nőgyógyász szakorvos. Engedje meg, hogy néhány sorban ismertessem Önnel pályám főbb állomásait, illetve magánrendelőmet, melynek bemutatására e honlap létrejöttt. Több mint 20 éves szakmai pályám 1987-ben kezdődött, amikor végeztem a a Semmelweis Orvostudományi Egyetem Általános Orvosi Karán. Négy éves gyakornokság után szakvizsgáztam szülészet nőgyógyászat tárgyköréből. 1987 és 1990 között a Sárvári Városi Kórházban dolgoztam, 1990 óta pedig a Pest Megyei Flór Ferenc Oktató Kórház a munkahelyem. Magánorvosi tevékenységemet 1993-ban kezdtem, jelenlegi rendelőmben 1998 óta fogadom pácienseimet.
drerdelyizsolt.hu
Gyűjteménybe került: 2010.10.04, ellenőrzés: 2014.09.30.
 
Nagy felbontású, modern, digitális ultrahangkészülékkel történik, mely a fejlett technika eredményeként, igen kevés kellemetlenséget okoz a hölgyeknek. Szakavatott kézben, mint amilyen egy gyakorlott, vizsgázott szakorvosé, eredményes válaszokkal szolgál a felmerülő kérdésekre.
www.fenyohazi.hu
Gyűjteménybe került: 2010.10.04, ellenőrzés: 2014.09.30.
 
Rendelőmben minden meddőséggel kapcsolatos problémájára választ kaphat! Kulturált, diszkrét környezetben, családias hangulatú rendelőben várom Önt! Elkerülheti a hosszú várakozásokat, a kivizsgálás gyors. Optimális esetben hat hét alatt terápiás javaslatot adok Önnek a kívánt terhesség elérésére. A mesterséges megtermékenyítési eljárásokon túl - inszemináció, lombik bébi kezelés - szakterületem kiterjed a reprodukciós endoszkópos (laparoszkópos, hiszteroszkópos) sebészeti beavatkozások végzésére is.
www.nemesekteherbe.hu
Gyűjteménybe került: 2012.01.06, ellenőrzés: 2014.10.12.
 
Dr. Juhász Sándor szülész-nőgyógyász orvos vagyok. Honlapomon információk olvashatók a rendelőben nyújtott szolgáltatásokról, a magánrendelés rendelési idejéről, elérhetőségekről.
www.privatnogyogyasz.hu
Gyűjteménybe került: 2010.10.04, ellenőrzés: 2014.09.30.
Nőgyógyászati vizsgálat, citológia, onkocitológia emlő és méhnyakrákszűrés. Ultrahang vizsgálatok /hasi és hüvelyi vizsgálat egyaránt elérhető/. Hüvelyi és kismedencei fertőzések kivizsgálása, kezelése. Fogamzásgátlás, családtervezési tanácsadás. Vérzészavarok diagnosztikája és kezelése. Meddőségi kivizsgálás. Tenyésztéses vizsgálatok, speciális laborvizsgálatok: chlamydia, HPV, herpesz vírus szűrése, kolposcopia, méhen belüli eszköz feltétele, levétele. HPV (méhnyakrák) elleni védőoltás. Terhes- tanácsadás, terhesgondozás I. II. , III. Trimeszteri ultrahang vizsgálatok, 12. hetes és 18. hetes genetikai UH vizsgálatok, flowmetria, 3-4D-s vizsgálatok,
www.drkhatib.hu
Gyűjteménybe került: 2013.04.30, ellenőrzés: 2014.10.26.
 
A pályámat a Fővárosi Szent István Kórház Szülészet-Nőgyógyászati osztályán kezdtem, és jelenleg is itt dolgozom. Tudományos érdeklődésem a daganatos betegségek megelőzése. Ennek köszönhető hogy 1996 óta foglalkozom a HPV és a méhnyakrák közötti összefüggéssel. Több publikációm és előadásom volt az orvostársadalom jeles rendezvényein, valamint laikus oktatás keretében is. Célom, hogy pácienseim mindig naprakész információval legyenek ellátva mind a nőgyógyászati onkológia, mind a szülészet területén. A döntés a betegeké, a pontos felvilágosítás a mi (orvosok) felelősségünk. Orvosként filozófiámnak azt vallom, hogy előzzük meg amit lehet, gyógyítsuk azt amit kell.
www.drkoiss.hu
Gyűjteménybe került: 2010.10.04, ellenőrzés: 2014.09.30.
Dr. Lázár Levente szülész-nőgyógyász szakorvos, genetikus vagyok. A Debreceni Orvostudományi Egyetemen 1999-ben szereztem általános orvosi diplomát. Az egyetem befejezése óta a Semmelweis Egyetem I. Sz. Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikáján dolgozom. Szülészet-nőgyógyászatból és klinikai genetikából szakvizsgáztam. 2007-ben a Semmelweis Egyetem Doktori iskolájának keretén belül doktori fokozatot szereztem molekuláris genetika, nem invazív prenatális diagnosztika témakörében. Tudományos munkáim fő témája a kromoszómabetegségek (pl. Down szindróma) és a magzati vércsoport anyai vérből történő kimutatásának lehetőségei. Az általános szülész-nőgyógyász témakörök mellett szűkebb szakterületem a prenatális diagnosztika (ultrahang és genetikai diagnosztika), a genetikai tanácsadás, a szülészeti-nőgyógyászati pszichoszomatika és a laparoscopos sebészet. A Magyar Nőorvos, a Magyar Humángenetikai, a Magyar Szülészeti-Nőgyógyászati Ultrahang, a Magyar Nőgyógyászati Laparoscopos Társaságnak tagja, a Magyar Pszichoszomatikus Szülészeti-Nőgyógyászati Társaságnak pedig vezetőségi tagja vagyok. Külföldi társaságok tagjaként (European Society of Human Genetics, International Society of Psychosomatic in Obstetrics and Gynecology) a nemzetközi tudományos életben is részt veszek. Genetikusként, klinikai munkám során a szakmai alapelvek mellett kiemelkedő fontosságúnak tartom a betegekkel történő nyugodt, diszkrét párbeszédet, melyek az orvos-beteg kapcsolat egyenrangúságát hangsúlyozzák, és az információadás helyett az információ cserére épülnek.
www.lazarlevente.com
Gyűjteménybe került: 2010.10.04, ellenőrzés: 2014.09.30.
 
Szülész-nőgyógyász vagyok Budapesten. A szülések vezetése mellett szakterületemen belül elsősorban a praenatalis diagnosztika, magzati és nőgyógyászati ultrahang vizsgálatok, valamint a nőgyógyászati laparoscopos és hasi sebészet irányába specializálódtam. Egy Nőgyógyászati Onkológus csapat részeként heti több alkalommal végzek radicalis műtéteket. A terhesgondozás egyik legfőbb feladata a megfelelő időben elvégzett vizsgálatok alapján a rizikóterhesek (a Magzatot vagy Kismamát érintő betegségek) kiszűrése és adott esetben a kezelés korai megkezdése, valamint a kismamák szülésre történő felkészítése. A terhesgondozás kapcsán napjainkban a legfőbb hangsúly az ultrahang vizsgálatokra, a praenatalis diagnosztikara helyeződik.
www.drlintner.hu
Gyűjteménybe került: 2010.09.30, ellenőrzés: 2014.09.30.
Foglalkozom méhnyakrákszűréssel, ultrahangvizsgálattal, hüvelyi fertőzések diagnosztikájával és kezelésével, sürgősségi fogamzásgátlással, spirál felhelyezésével, vérzészavarokkal, menstruációs problémák kezelésével, családtervezési tanácsadással, stb. Szakmám szívemhez legközelebb álló területei a meddőségi problémák, a policisztás ovárium szindróma és egyéb endokrinológiai betegségek és a hiszteroszkópos és laparoszkópos műtéti eljárások. Jól felszerelt rendelő, legkorszerűbb technikai berendezések, egyszer használatos eszközök, kellemes környezet.
drpaczai.hu/nogyogyaszat
Gyűjteménybe került: 2011.03.24, ellenőrzés: 2014.10.02.
 
Szeretettel üdvözlöm honlapomon! Dr. Sávai György vagyok, 1976-ban végeztem a SOTE Általános Orvostudományi Karán, 1981-ben szakvizsgáztam szülészet-nőgyógyászatból. 1981 óta a Szent Margit Kórházban dolgozom, kórházi főorvosként itt vezetem a szüléseket és végzem műtéteimet is. Széles körű tapasztalatokkal rendelkezem a nőgyógyászat-onkológia területén, illetve az ezekhez kapcsolódó műtéti tevékenység vonatkozásában. Pályafutásom alatt több ezer szülést vezettem, illetve sok száz császármetszést és egyéb nőgyógyászati műtétet végeztem, 1987 óta foglalkozom szülészeti fájdalomcsillapítással (epidural analgesia). Első magánrendelőmet 1987-ben nyitottam, a jelenlegi rendelőben 2000 óta fogadom a betegeimet. Rendeléseimen lehetőség nyílik ambuláns nőgyógyászati betegségek kezelésére, szülésfelkészítésre, ultrahang vizsgálatokra, teljes körű nőgyógyászati rákszűrésre, szükség esetén HPV és Chlamydia szűrésre
www.savai-nogyogyasz.hu
Gyűjteménybe került: 2010.10.04, ellenőrzés: 2014.09.30.
 
Dr. Sobel Gábor magánrendelője az V. Kerületben, a Régiposta utcában található. Emellett a SE II. Sz. Szülészeti és Nőgyógyászati klinikáján dolgozik szülész-nőgyógyász szakorvosként és egyetemi tanársegédként. Tagja az egyetem nőgyógyászati onkológiai bizottságának.
www.sobel.hu
Gyűjteménybe került: 2011.01.31, ellenőrzés: 2014.10.01.

info Dúla info Géndiagnosztika info Nőgyógyász Budapest info Nőgyógyász keresők
info Nőgyógyász Vidék info Szülészetek

Vissza a/az Nőgyógyász oldalra


Lapozz.hu címoldal | Szöveges hirdetés | Médiaajánlat | Üzenet a szerkesztőségnek


Helyezd el a lapozz.hu logóját oldaladon, kattints a logóra a kódért!Hirdessen a Lapozz.hu oldalain olvassa el médiaajánlatunkat.

Hirdessen a Lapozz.hu oldalain olvassa el médiaajánlatunkat.